Over ons

De service die u van Berretty gewend bent.

Het is niet een kwestie van geven en nemen, maar een kwestie van geven en krijgen. Met ingang van 2022 heeft Jan-Pieter, eigenaar en oprichter, met veel vertrouwen het stokje doorgegeven aan Jasper van Heeswijk en Justine Hoffman. Met een directie wissel in 2022 blijft u de service houden die u van Berretty bent gewend in een modern jasje!

Dienstverlening

Sinds 2008 delen wij onze gedegen relevante kennis en praktijkervaring op het gebied van de facilitaire dienstverlening met vele opdrachtgevers. Facilitaire diensten en voorzieningen die namelijk aansluiten op de strategie en doelen van de opdrachtgever kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan het primaire proces. Om deze toegevoegde waarde ook daadwerkelijk te kunnen verwezenlijken, bestaat onze professioneel opererende organisatie uit een aantal experts die in de publieke sector en bij overheid gerelateerde instellingen iedere dag weer een bijdrage levert aan het continu ontwikkelen van de kwaliteit en de marktgeoriënteerdheid van diverse facilitaire organisaties.

Branches

Leisure

Een hoge kwaliteitsstandaard is een vereiste en het draait om de beleving van de eindgebruiker. De customer journey en het ‘scoren’ van goede reviews zijn hier vaak van levensbelang.

Semi-overheid

Hier spelen actuele thema’s als kostenbewust denken, veiligheid en duurzaam ondernemen. Kostenbewustzijn en efficiënter werken is actueel en dient als voorbeeld voor de algehele maatschappij.

Onderwijs

Met een enorm groot klantenportefeuille is Berretty Consultancy actief binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en overige onderwijsinstituten in heel Nederland.

Kantoren

Binnen de kantoren focussen wij ons op flexibele kantoorinrichting, technologische innovatie (smart buildings), verduurzaming en beleving, heroriëntatie op de behoefte aan vierkante meters en tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Industrie en logistiek

Ruim 15 jaar zijn we actief bij grote farmaceutische bedrijven, multinationals, in de hightechindustrie, distributiecentra maar bijvoorbeeld ook in de voedingsmiddelenindustrie. De facilitaire diensten ondersteunen de corebusiness in zeer belangrijke mate.

Zorg

Door krimpende budgetten groeit de behoefte aan het zo efficiënt mogelijk inrichten van facilitaire processen. Patiënten worden vaker als partner gezien en de secundaire processen dienen hierop dan ook maximaal aan te sluiten. De toenemende behoefte aan hygiënisch werken, het tegengaan van antibiotica-resistentie, functiedifferentiatie en ketensamenwerking zijn actuele thema’s waarbij Berretty graag ondersteunt.

Referenties

Mede door de bijdrage van Berretty Consultancy zijn we in staat om met onze dienstverleners inhoudelijk goede gesprekken te voeren met als doel om de betreffende dienstverlening steeds verder te ontwikkelen.

Wij zijn een veeleisende klant, maar door een combinatie van een professionele aanpak, kennis van zaken, flexibiliteit en actief meedenken met ons ervaren wij Berretty eerder als een partner dan een aparte dienstverlener.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij gaan graag met u om tafel om te kijken waar behoefte aan is om de uitdaging van facility om te zetten in een kans!

Werken bij ons

Er zijn nog enkele plekken vrij op ons kantoor in Schijndel waar jij jezelf misschien wel helemaal ziet zitten!

Wij zoeken regelmatig kandidaten voor uiteenlopende vacatures in het facilitaire werkveld. In de functie van Facility Manager, Contract Contact, Inkoper of Consultant voer je diverse opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Regelmatig hebben wij vacatures op tactisch en strategisch niveau.

Ben je freelancer?
Werk je onafhankelijk, herken je je in onze missie, maak je werk van wat wij doen? We komen graag met je in contact. Berretty schakelt snel en is altijd op zoek naar zeldzaam talent.

Kwalilteitsinspecteur (VSR)

0,6-1 FTE

Kun jij de brug leggen tussen een contract, het werkprogramma en de geleverde kwaliteit? Ben jij die vroege vogel die het iedere dag een uitdaging vindt om met de schoonmaakleverancier en onze opdrachtgevers de geleverde dienstverlening te controleren. Grijp deze kans!

Kwalilteitscontroleur (VSR)

0,6-1 FTE

Weet jij van controleren, inmeten, inventariseren, aanpakken en poetsen? Heb je affiniteit met de schoonmaakbranche en vind je het een uitdaging om schoonmaak op de kaart te zetten? Reageer dan direct!